شاخص کل بورس؛ جزئیات معاملات و وضعیت شاخصها در 7 اردیبهشت
بر اساس گزارشها، در جریان معاملات روز شنبه 7 اردیبهشت ماه، فشار عرضه بر تقاضا غلبه داشت و منجر به ثبت این کاهش قابل توجه در شاخص کل بورس گردید. نمادهای فارس (صنایع پتروشیمی خلیج فارس)، فولاد (فولاد مبارکه اصفهان) و اخابر (مخابرات ایران) به ترتیب بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص کل گذاشتند.
در سوی دیگر، نمادهای خودرو (ایران خودرو)، وبصادر (بانک صادرات ایران) و وتجارت (بانک تجارت) به عنوان پرتراکنشترین نمادهای امروز شناخته شدند که نشاندهنده حجم بالای خرید و فروش سهام این شرکتها در بازار بود.
شاخص کل هموزن نیز که نشاندهنده میانگین وضعیت تمام شرکتهای بورسی (اعم از کوچک و بزرگ) است، همسو با شاخص کل حرکت کرد و با کاهش 1,662 واحدی، به سطح 904 هزار و 935 واحد رسید.

برترین گروههای صنعتی و نمادهای پرمعامله
در میان صنایع مختلف بورسی، گروه «بانکها و مؤسسات اعتباری» با ثبت ارزش معاملات 2 هزار و 562 میلیارد تومانی، در صدر برترین گروههای صنعتی از نظر ارزش معاملات قرار گرفت. پس از آن، گروههای «فرآوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای» و «خودرو و ساخت قطعات» در رتبههای بعدی جای گرفتند.
از نظر ارزش معاملات بین تک نمادها، صندوق اهرمی «اهرم»، «وبملت» (بانک ملت) و صندوق «دارایکم» (صندوق پالایشی یکم) بیشترین ارزش معاملات را به نام خود ثبت کردند. همچنین، از نظر حجم معاملات، «خودرو»، «وبصادر» و «وتجارت» فعالترین نمادهای بورسی در این روز معاملاتی بودند.
سوالات متداول
شاخص کل بورس در پایان معاملات 7 اردیبهشت به چه عددی رسید؟
شاخص کل بورس تهران در انتهای معاملات این روز با کاهش 34,668 واحدی در ارتفاع 3 میلیون و 117 هزار واحدی قرار گرفت.
کدام نمادها بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند؟
نمادهای فارس (پتروشیمی خلیج فارس)، فولاد (فولاد مبارکه) و اخابر (مخابرات ایران) بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص در این روز داشتند.
پرتراکنش ترین نمادهای بورس در این روز کدام بودند؟
نمادهای خودرو (ایران خودرو)، وبصادر (بانک صادرات) و وتجارت (بانک تجارت) سه نماد با بیشترین حجم معامله در بورس تهران بودند.
